Δήλωση για το Μάθημα “Συμβολικές Γλώσσες Προγραμματισμού” (εαρινό εξάμηνο 2019-20)

Στο εαρινό εξάμηνο θα λειτουργήσουν τρία τμήματα στο μάθημα “Συμβολικές Γλώσσες Προγραμματισμού”. Το συνολικό πλήθος ατόμων που θα γίνει δεκτό είναι 120 (40 ανά τμήμα), λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που δέχεται το εργαστήριο. Πιο συγκεκριμένα οι πρώτοι 120 φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων θα γίνουν δεκτοί από το σύστημα. Στους υπόλοιπους φοιτητές δεν θα γίνεται αποδεκτό από το σύστημα το αίτημα δήλωσης του συγκεκριμένου μαθήματος.
Η φόρμα δήλωσης για το μάθημα “Συμβολικές Γλώσσες Προγραμματισμού” (εαρινό εξάμηνο 2019-20) θα είναι ανοικτή από τη Δευτέρα 10/02/2020 ώρα 09:00 π.μ. ως και την Παρασκευή 14/02/2020 ώρα 12:00μ..

Για να μπορέσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα δήλωσης, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε κάνει login στον ιστοχώρο του εργαστηρίου https://clab.math.auth.gr  (login δικαιούνται να κάνουν μόνο όσοι ανήκουν στο Τμ. Μαθηματικών Α.Π.Θ.) και να επιλέξετε από το μενού «ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ».

Σημείωση. Θα πρέπει να δηλώσετε τις προτιμήσεις τμημάτων που θέλετε με τη σειρά προτεραιότητας που θέλετε (Τμήμα 2γ Τρίτη 11πμ-2μμ, Τμήμα 2α Τετάρτη 9πμ-12μ., Τμήμα 2β Τετάρτη 5μμ-8μμ). Πρώτα θα καλύψουμε αυτούς που δήλωσαν ένα τμήμα ως πρώτη προτεραιότητα, έπειτα όσους το έχουν δηλώσει ως δεύτερη προτεραιότητα κοκ. Όσοι απομείνουν θα πάνε στα τμήματα που έχουν κενά. Αν δεν έρθουν στο πρώτο μάθημα θα πάρουμε τους πρώτους επιλαχόντες.