Εξέταση του μαθήματος “Θεωρία Πιθανοτήτων Ι” με κουίζ (Αντωνίου, Καραγιάννης)

Αγαπητοί φοιτητές,

η εξέταση του μαθήματος στις 15/6/2021 και ώρες 17:15-19:15, γίνεται με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και για το λόγο αυτό περιλαμβάνει κατάλληλα διαμορφωμένες ερωτήσεις από τράπεζα θεμάτων.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ από 2 ΚΟΥΙΖ. Η βαθμολογία θα είναι 4/10 μονάδες για το κουίζ του κ Αντωνίου και 6/10 μονάδες για το κουίζ του κ Καραγιάννη.

Τα κουίζ θα τα βρείτε στο e-learning στη σελίδα του μαθήματος «Θεωρία Πιθανοτήτων Ι», στο σύνδεσμο:
https://elearning.auth.gr/course/view.php?id=11496 .
στο τμήμα (section) “ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΙΖ – ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ”.

Αν κάποιος δεν έχει μπει στο συγκεκριμένο σύνδεσμο ποτέ ως τώρα, να το κάνει πριν την έναρξη της εξέτασης ώστε να είναι προετοιμασμένος για τη διαδικασία εισόδου.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της όπως δίνεται παρακάτω, οι διδάσκοντες θα βρίσκονται στον επόμενο σύνδεσμο zoom (των μαθημάτων του κ Καραγιάννη) για ερωτήσεις και απορίες. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να συνδεθείτε, σας το προτείνουμε (ο σύνδεσμος θα ανοίξει στις 17:00).
Topic: Θεωρία Πιθανοτήτων Ι
https://authgr.zoom.us/j/97285970660?pwd=ZnZDdlRlNVY1RVZjMG5BcmRuREVzUT09
Meeting ID: 972 8597 0660
Passcode: 140568

Αναλυτικά, ο προγραμματισμός της εξέτασης έχει ως εξής:

  1. Στις 17:15 ξεκινά το πρώτο κουίζ με τίτλο «1. Εξέταση – Κουίζ Αντωνίου, ΙΟΥ 2021, διάρκεια 40 λεπτά». Η διάρκεια είναι 40 λεπτά και θα είναι ανοικτό από 17:15 ως 18:00 (τα επιπλέον 5 λεπτά είναι για όσους καθυστερήσουν, δεν αυξάνουν τη διάρκειά του). Το κουίζ περιέχει 8 ερωτήσεις (να υπολογίζετε κατά μέσο όρο 5 λεπτά ανά ερώτηση χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεσμευτικό) και κάθε ερώτηση βαθμολογείται με 0,5/10. Η πλοήγηση μεταξύ των ερωτήσεων δεν είναι ελεύθερη, δηλαδή οι ερωτήσεις δίνονται διαδοχικά και πρέπει να επιλέξετε μια απάντηση πριν μεταβείτε στην επόμενη ερώτηση. Αν δεν απαντήσετε και αλλάξετε ερώτηση δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτή που αφήσατε. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με τον κ Αντωνίου στο τηλέφωνο 6937222337 ή να μπείτε στο zoom όπου οι διδάσκοντες θα βρίσκονται για ερωτήσεις και όχι για επιτήρηση.
  2. Από τις 18:10 μέχρι και 19:15 θα είναι ανοικτό το κουίζ του κ Καραγιάννη με τίτλο «2. Εξέταση – Κουίζ Καραγιάννη, ΙΟΥ 2021, διάρκεια 50 λεπτά». Η διάρκεια είναι 50 λεπτά, τα επιπλέον 15 λεπτά είναι για όσους καθυστερήσουν, δεν αυξάνουν τη διάρκειά του. Το κουίζ περιέχει 10 ερωτήσεις (να υπολογίζετε κατά μέσο όρο 5 λεπτά ανά ερώτηση χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεσμευτικό) και κάθε ερώτηση βαθμολογείται με 0,6/10. Η πλοήγηση μεταξύ των ερωτήσεων δεν είναι ελεύθερη, δηλαδή οι ερωτήσεις δίνονται διαδοχικά και πρέπει να επιλέξετε μια απάντηση πριν μεταβείτε στην επόμενη ερώτηση. Αν δεν απαντήσετε και αλλάξετε ερώτηση δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτή που αφήσατε. Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να μπείτε στο zoom όπου οι διδάσκοντες θα βρίσκονται για ερωτήσεις και όχι για επιτήρηση, ή να στείλετε mail στο vkdstat@math.auth.gr.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΤΙ:
λόγω της κατάστασης δε θα δεχτούμε ρήτρες. Επομένως ο βαθμός που θα πάρετε θα κατατεθεί και επισήμως στη γραμματεία. Βέβαια, η βαθμολογία σας (με ΑΕΜ) θα αναρτηθεί στην σελίδα στο e-learning όπως γινόταν πριν την περίοδο της πανδημίας λίγες μέρες μετά την εξέταση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ: την ημέρα της εξέτασης να μπείτε στο χώρο των κουίζ νωρίτερα, για να διαβάσετε κάποιες τελευταίες οδηγίες είτε από το elearning για τεχνικά θέματα και προβλήματα ή από τους διδάσκοντες αν κριθεί απαραίτητο να δοθούν.

Καλή συνέχεια με υγεία,
Οι διδάσκοντες