Ενισχυτική Διδασκαλία Τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής — Πρόγραμμα

Αγαπητές Φοιτήτριες και Αγαπητοί Φοιτητές,
Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα θερινά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας του τομέα  Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής σύμφωνα με το πρόγραμμα και τον χωρισμό σε τμήματα που επισυνάπτονται (εκτός από την Ε.Α.Θ.Α. που θα αρχίσει αύριο, Πέμπτη 8/7, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση).
Καλό θα ήταν να συνδεθείτε όλοι όσοι ενδιαφέρεστε στην πρώτη συνάντηση του κάθε μαθήματος είτε στο τμήμα σας είτε σε άλλο τμήμα (αν δεν σας βολεύει το τμήμα στο οποίο ανήκετε ή αν δεν βρίσκετε τον ΑΕΜ σας καταχωρημένο σε κανένα τμήμα) έτσι ώστε να γνωριστούμε, να λύσουμε διαδικαστικές απορίες και να οριστικοποιήσουμε τα τμήματα. Αν ΔΕΝ μπορείτε να συνδεθείτε στην πρώτη συνάντηση και έχετε κάποια απορία ή ο ΑΕΜ σας δεν περιλαμβάνεται στην λίστα των μαθημάτων για τα οποία έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην διεύθυνση odysgiat@math.auth.gr.
Όλα τα μαθήματα θα γίνουν μέσω zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://authgr.zoom.us/j/96179136945?pwd=dTRtbmtRbGlkaUhYSDhISXFmREhGQT09

Meeting ID: 961 7913 6945

Passcode: 640861.

Όποιος ακούει πρώτη φορά για αυτά τα μαθήματα και ενδιαφέρεται για κάποιο/α από τα πέντε υποχρεωτικά μαθήματα του τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής, παραπέμπεται σε προηγούμενη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος και παρακαλείται να στείλει τα εξής στοιχεία του στην διεύθυνση odysgiat@math.auth.gr:
  1. Ονοματεπώνυμο
  1. ΑΕΜ
  1. Μάθημα(τα) ενδιαφέροντος
  1. Τμήμα(τα) προτίμησης για κάθε μάθημα ενδιαφέροντος.
Εύχομαι για άλλη μία φορά καλή αρχή σε όλους,
Οδυσσέας Γιαταγαντζίδης