Προσφορά 10 υποτροφιών για το Summer Camp που διοργανώνεται από το Xi’an Jiaotong University, China

Σας διαβιβάζουμε την παρακάτω ανακοίνωση με το συνημμένο της από το Πανεπιστήμιο Xi’an Jiaotong University της Κίνας, με το οποίο το ΑΠΘ έχει υπογράψει Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας.

AITISI_GR (2)

Aφορά προσφορά δέκα  (10) υποτροφιών (υπό μορφή απαλλαγής διδάκτρων) για  Διαδικτυακό Πρόγραμμα εκμάθησης κινεζικών, καθώς και επαφής με την κινεζική κουλτούρα και την κινεζική ζωή, με τίτλο “2022 Silk Road University Alliance Summer Camp”. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές ή/και υποψήφιους διδάκτορες.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι από τις 11  έως και τις 17 Ιουλίου 2022 (1 εβδομάδα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ( internat-rel@auth.gr ) μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται σε αυτήν.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 μεσημβρινή.

Προσοχή: Λόγω του περιορισμένου χρόνου που δίνεται από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο, η επιλογή των υποψηφιοτήτων θα γίνει σύμφωνα με την αρχή της προτεραιότητας (first come first served).

 

Οι 10 πρώτοι φοιτητές που θα αιτηθούν και με την προϋπόθεση ότι θα έχουν συνυποβάλλει σωστά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα ειδοποιηθούν αμέσως μετά για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην οργανωτική επιτροπή του Summer Camp.