[13/04/2021] ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

Αγαπητοί συμφοιτητές, συνάδελφοι και φίλοι,

θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή των επόμενων ομιλιών του σεμιναρίου μεταπτυχιακών φοιτητών και αποφοίτων του τμήματος μας. Καταρχήν σημειώνουμε ότι άλλαξε το ραντεβού των ομιλιών ώστε να μην συμπίπτουν οι ομιλίες με τις διαλέξεις των μαθημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος. Έτσι η ομιλία της εβδομάδας που έρχεται όπως και οι επόμενες θα γίνονται Δευτέρα στις 18:30.

Αυτήν την Δευτέρα στις 19/4 θα παρουσιάσει ο Ηλίας Ερμείδης την ομιλία του, με τίτλο “Deformations of Infinitesimal Ideal Systems in Lie Algebroids”.

Το σεμινάριο αυτό είναι διοργανωμένο από μεταπτυχιακούς και αποφοίτους του τμήματός μας. Στην διαδικασία ολοκλήρωσης της διπλωματικής μας συναντήσαμε ενδιαφέροντα κεφάλαια των μαθηματικών που διεύρυναν και υποστήριξαν τις γνώσεις που πήραμε μέσα από το πρόγραμμα σπουδών. Έτσι, το σεμινάριο αυτό είναι μία προσπάθεια να μοιραστούμε αυτά τα διάφορα κεφάλαια των μαθηματικών που συναντήσαμε δουλεύοντας την διπλωματική μας. Απευθυνόμαστε κυρίαρχα στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς συμφοιτητές μας, ελπίζοντας να βρουν και αυτοί χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα θέματα που θα παρουσιαστούν και που ίσως δεν είχαν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν μέσα από το πρόγραμμά σπουδών.

Στα συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.

Το σεμινάριο θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα, στις 18:30. Θα γίνεται μέσω τηλέ-διάλεξης με την βοήθεια του προγράμματος zoom. Το zoom meeting θα είναι ανοιχτό από τις 18:20

zoom link
Meeting ID:  928 5733 3993
Password: 002865


Για πληροφορίες ή για να μπείτε στην mailing list του σεμιναρίου απευθυνθείτε σε κάποιο από τα mail ckaralis@math.auth.gr , dimitriosm@math.auth.gr , rtsiavou@math.auth.gr

Με τιμή
Καραλής Χάρης,
Μακρής Δημήτρης,
Τσιαβού Ραφαηλία –Περσεφόνη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ