ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ακαδ. έτους 2016-2017

Καλούνται  οι  φοιτητές  που  ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία (Μετεγγραφές από Ενστάσεις) να  υποβάλλουν  ηλεκτρονική αίτηση  προεγγραφής μέσα στο περιβάλλον  resgister.auth.gr,   από 8-12-2016 έως 21-12-2016 και να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, μέσα στην παραπάνω προθεσμία, και ώρες 12.00 -1.30 μμ, στη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών.
Οι αιτούντες μετεγγραφή θα ενημερωθούν μέσω SMS για τη διαδικασία καταχώρησης στοιχείων στο register.auth.gr από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΑΠΘ.
Στη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών οι επιτυχόντες καταθέτουν :
1. Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής που κατέθεσαν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.
2. Βεβαίωση εγγραφής στο Τμήμα προέλευσης, από την οποία θα προκύπτει και ο τρόπος εισαγωγής του.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός του έτους 2015.
5. Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος που αντιστοιχεί στους ΑΦΜ, που ο δικαιούχος μετεγγραφής δήλωσε στην αίτησή του και από τους οποίους προκύπτει το κατά κεφαλήν εισόδημα κατά το φορολογικό έτος 2015.
4. Όποιο ή όποια άλλα δικαιολογητικά απαιτούνται σύμφωνα με τα κριτήρια που επικαλείται ο καθένας και τα οποία δικαιολογητικά αναγράφονται στην εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής του.
5. Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Η βεβαίωση διαγραφής από το Τμήμα προέλευσης θα πρέπει να προσκομιστεί στη Γραμματεία Μαθηματικών μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την ανακοίνωση του τελικού πίνακα επιτυχόντων.
[Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται από τους ίδιους τους φοιτητές με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή από νόμιμο εκπρόσωπό τους με επίδειξη εξουσιοδότησης και ταυτότητας του εξουσιοδοτούμενου.]

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών