Αποτελέσματα επιλογής φοιτητών στην Πρακτική Άσκηση για το χειμερινό εξάμηνο (επικαιροποιημένο λόγω μιας αποχώρησης)

Για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φοιτητών του τμήματός μας είχαμε 65 αιτήσεις. Η ταξινόμησή τους έγινε με βασικό κριτήριο το πλήθος των ECTS μονάδων που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα και η σειρά είναι η παρακάτω :
1. Κυρβέη Δέσποινα – Ιωάννα
2. Τζήμου Μιχαηλία
3. Κούκου Ελένη
4. Καρυπίδου Ευμορφία
5. Κοσμίδης Ανέστης
6. Braho Fabjola
7. Κουτσουγιώτα Χριστίνα
8. Μπαιμπουρίδου Ιλόνα
9. Δημητρίου Χριστίνα
10. Ζάρβαλη Μαγδαληνή
11. Αθανασέλου Ελευθερία
12. Παπαδοπούλου ΣΤαματία
13. Γυμνοπούλου Ελένη
14. Χονδροματίδου Ειρήνη
15. Γκουτιούδη Μαρία
16. Μαυροματίδου Φανή
17. Νίκου Χρυσάνθη
18. Αραμπατζή Γεωργία
19. Ερμείδου Σοφία
20. Καλπακίδου Παρασκευή
Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω φοιτητές θελήσει να μην συμμετέχει θα πάρουμε τον αμέσως επόμενο αναπληρωματικό ώστε να έχουμε 20 συμμετέχοντες στην πρώτη φάση. Στην β’ φάση επιλογής (για τους επόμενους 20 φοιτητές) που θα γίνει για το εαρινό εξάμηνο, οι αιτήσεις θα γίνουν από την αρχή. Στην β’ φάση επιλογής θα λάβουμε υπόψιν μας πέρα των ECTS, το πλήθος μαθημάτων παιδαγωγικής επάρκειας που θα έχει ο φοιτητής καθώς και το εξάμηνο φοίτησης (θα προηγηθούν δηλαδή οι φοιτητές που έχουν συγκεντρώσει τα απαραίτητα προσόντα για την παιδαγωγική επάρκεια και βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο φοίτησης).
Όποιος από τους πρώτους 20 φοιτητές δεν επιθυμεί να συμμετάσχει θα παρακαλούσαμε να μας αποστείλει ένα email στο poulakis@math.auth.gr με κοινοποίηση στο karampet@math.auth.gr μέχρι και αύριο 7/10 ώστε να εξαιρεθεί και να πάρουμε τον αμέσως επόμενο αναπληρωματικό. Θα παρακαλούσαμε όσους έχουν επιλεχθεί να ακολουθήσουν τα παρακάτω :
Στο διάστημα 7-11/10/2016 και έως τις 20:00: Online αιτήσεις των φοιτητών στο σύστημα της Πρακτικής Άσκησης (εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και επιλογή των θέσεων Πρακτικής Άσκησης)
Οι φοιτητές πρέπει να προσκομίσουν (μετά την online αίτηση) στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. ΑΜΕΣΑ:
1. Βεβαίωση ΙΚΑ: (ηλεκτρονικά ή αντίγραφο στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ.)
2. Φωτοτυπία (ή σκαναρισμένη) της σελίδας του βιβλιαρίου ασθενείας (είτε των γονιών του, είτε το δικό του, είτε της φοιτητικής μέριμνας).
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με τον Καθ. κ. Πουλάκη είτε με το Γραφείο της Πρακτικής Άσκησης (κ. Γαβριηλίδου Έφη Ε-mail: gavriilidou@auth.gr  Τηλ: 2310 997067).
Σας ευχόμαστε καλή πρακτική άσκηση και να μην ξεχνάτε ότι πέρα από τον εαυτό σας εκεί που θα πάτε εκπροσωπείται το Τμήμα Μαθηματικών αλλά και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!
Καθ. Νικόλαος Καραμπετάκης
Πρόεδρος Τμήματος Μαθηματικών