ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΙ (ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ)

Το μάθημα «Διδακτική των Μαθηματικών ΙΙ (Πρακτική Άσκηση)” το εαρινό εξάμηνο 2018-19 περιλαμβάνει εβδομαδιαίες τρίωρες παραδόσεις (Παρασκευές 17.00-20.00, Δ31), εβδομαδιαίες επισκέψεις καθώς και μια εβδομάδα αποκλειστικής διδασκαλίας σε τάξη Μαθηματικών σε σχολεία του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η εξέταση στο μάθημα περιλαμβάνει εργασίες και γραπτές εξετάσεις. Διδάσκων του μαθήματος (Π.Δ. 407/80) θα είναι ο κ. Ανδρέας Πούλος, Δρ. της Διδακτικής των Μαθηματικών.
Για τεχνικούς και οργανωτικούς λόγους, ο μέγιστος αριθμός των εγγεγραμμένων είναι 40. Η παρακολούθηση των παραδόσεων και η συμμετοχή στις επισκέψεις και στη διδασκαλία στα σχολεία είναι υποχρεωτική. Δικαίωμα στην επιλογή του μαθήματος έχουν όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται από το 7ο έως και το 12ο εξάμηνο, που έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 70 πιστωτικές μονάδες από τα υποχρεωτικά μαθήματα του Τμήματος και που δεν έχουν επιλεχθεί σε άλλο μάθημα πρακτικής άσκησης του Τμήματος.
Οι πρώτοι 40 φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής δήλωσης  θα γίνουν δεκτοί ενώ οι υπόλοιποι θα σημειωθούν ως επιλαχόντες. Οι επιλαχόντες θα επιλεχθούν μόνον εφόσον έχουν παρακολουθήσει τις παραδόσεις και δημιουργηθεί κάποια κενή θέση. Φοιτητές που δεν έρθουν στις πρώτες παραδόσεις χάνουν τη θέση τους.
Η φόρμα της ηλεκτρονικής δήλωσης για το μάθημα θα είναι ανοικτή από την Παρασκευή 8.2.2019 ώρα 8.00 π.μ. έως και την Τρίτη 12.2.2019 ώρα 22.00. Η πρόσβαση στη δήλωση γίνεται με login στον ιστοχώρο του εργαστηρίου https://clab.math.auth.gr (login δικαιούνται να κάνουν μόνο όσοι ανήκουν στο Τμ. Μαθηματικών Α.Π.Θ.) και με επιλογή του μαθήματος ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΙ (ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ) από το μενού «ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ».