Εξέταση του μαθήματος “Θεωρία Πιθανοτήτων Ι” με κουίζ και θέμα ανάπτυξης (Αντωνίου, Καραγιάννης)

Εξέταση του μαθήματος Θεωρία Πιθανοτήτων Ι με κουίζ και θέμα ανάπτυξης (Αντωνίου, Καραγιάννης)

Αγαπητοί φοιτητές,

η εξέταση του μαθήματος στις 5/2/2021 και ώρες 15:15-17:15, γίνεται με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και για το λόγο αυτό περιλαμβάνει κατάλληλα διαμορφωμένες ερωτήσεις από τράπεζα θεμάτων.

Θα ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ από 2 ΚΟΥΙΖ και ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η βαθμολογία θα είναι 4/10 μονάδες για το κουίζ του κ Αντωνίου, 4/10 μονάδες για το κουίζ του κ Καραγιάννη και 2/10 μονάδες για το θέμα ανάπτυξης του κ Καραγιάννη. Στον τελικό βαθμό θα προστεθούν οι βαθμοί των κουίζ, προόδων και εργασιών που έχετε πετύχει κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

Τόσο τα κουίζ όσο και το θέμα ανάπτυξης θα τα βρείτε στο e-learning στη σελίδα του μαθήματος «Θεωρία Πιθανοτήτων Ι», στο σύνδεσμο:

https://elearning.auth.gr/course/view.php?id=11496 .

στο τμήμα (section) “ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΙΖ – ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ”.

Αν κάποιος δεν έχει μπει στο συγκεκριμένο σύνδεσμο ποτέ ως τώρα, να το κάνει πριν την έναρξη της εξέτασης ώστε να είναι προετοιμασμένος για τη διαδικασία εισόδου.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της όπως δίνεται παρακάτω, οι διδάσκοντες θα βρίσκονται στον επόμενο σύνδεσμο zoom (των μαθημάτων του κ Καραγιάννη) για ερωτήσεις και απορίες. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να συνδεθείτε, σας το προτείνουμε (ο σύνδεσμος θα ανοίξει στις 15:00).

Topic: Θεωρία Πιθανοτήτων Ι

https://authgr.zoom.us/j/97285970660?pwd=ZnZDdlRlNVY1RVZjMG5BcmRuREVzUT09

Meeting ID: 972 8597 0660

Passcode: 140568

 

Αναλυτικά, ο προγραμματισμός της εξέτασης έχει ως εξής:

  1. Στις 15:15 ξεκινά το πρώτο κουίζ με τίτλο «1. Εξέταση – Κουίζ Αντωνίου, ΦΕΒ 2021, διάρκεια 40 λεπτά». Η διάρκεια είναι 40 λεπτά και θα είναι ανοικτό από 15:15 ως 16:00 (τα επιπλέον 5 λεπτά είναι για όσους καθυστερήσουν, δεν αυξάνουν τη διάρκειά του). Το κουίζ περιέχει 8 ερωτήσεις (να υπολογίζετε κατά μέσο όρο 5 λεπτά ανά ερώτηση χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεσμευτικό) και κάθε ερώτηση βαθμολογείται με 0,5/10. Η πλοήγηση μεταξύ των ερωτήσεων δεν είναι ελεύθερη, δηλαδή οι ερωτήσεις δίνονται διαδοχικά και πρέπει να επιλέξετε μια απάντηση πριν μεταβείτε στην επόμενη ερώτηση. Αν δεν απαντήσετε και αλλάξετε ερώτηση δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτή που αφήσατε. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με τον κ Αντωνίου στο τηλέφωνο 6937222337 ή να μπείτε στο zoom όπου οι διδάσκοντες θα βρίσκονται για ερωτήσεις και όχι για επιτήρηση.

 

  1. Στη συνέχεια στις 16:00 θα ανοίξει η ερώτηση ανάπτυξης που θα δοθεί κάτω από το 1ο κουίζ με τίτλο «2. Θέμα Ανάπτυξης Καραγιάννη, ΦΕΒ 2021, διάρκεια 30 λεπτά» και θα βαθμολογηθεί με 2/10. Θα λύσετε το θέμα σε κόλλα αναφοράς με μπλε στυλό, γράφοντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΑΕΜ για παν ενδεχόμενο, όπως και στην δια ζώσης εξέταση. Στη συνέχεια με χρήση του κινητού σας, της κάμερας και κάποιας εφαρμογής όπως η CamScanner (που την κατεβάζετε δωρεάν), θα μετατρέψετε το γραπτό σας σε pdf με την ημερομηνία και ώρα που συμπληρώνει αυτόματα η εφαρμογή, και μέσω του υπολογιστή σας (ή ακόμη και του κινητού σας) θα το ανεβάσετε στο σημείο που θα σας υποδεικνύει η σελίδα του elearning (για το βήμα αυτό θα χρειαστείτε το πολύ 5 λεπτά οπότε έχετε μέχρι και 25 λεπτά για την ανάπτυξη του θέματος – χρόνος υπεραρκετός!!). Το θέμα ανάπτυξης θα παραμείνει ανοικτό από 16:00 ως 16:30. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ – ΑΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΥΙΖ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Αν κάποιος χρησιμοποιεί πρώτη φορά εφαρμογή που μετατρέπει γραπτό κείμενο σε αρχείο pdf, να κάνει δοκιμές τόσο για την μετατροπή όσο και για την αποστολή του ή την αποθήκευσή του σε άλλο μέσο, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.

 

  1. Τέλος από 16:30 μέχρι και 17:15 θα είναι ανοικτό το κουίζ του κ Καραγιάννη με τίτλο «3. Εξέταση – Κουίζ Καραγιάννη, ΦΕΒ 2021, διάρκεια 40 λεπτά». Η διάρκεια είναι 40 λεπτά, τα επιπλέον 5 λεπτά είναι για όσους καθυστερήσουν, δεν αυξάνουν τη διάρκειά του. Το κουίζ περιέχει 8 ερωτήσεις (να υπολογίζετε κατά μέσο όρο 5 λεπτά ανά ερώτηση χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεσμευτικό) και κάθε ερώτηση βαθμολογείται με 0,5/10. Η πλοήγηση μεταξύ των ερωτήσεων δεν είναι ελεύθερη, δηλαδή οι ερωτήσεις δίνονται διαδοχικά και πρέπει να επιλέξετε μια απάντηση πριν μεταβείτε στην επόμενη ερώτηση. Αν δεν απαντήσετε και αλλάξετε ερώτηση δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτή που αφήσατε. Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να μπείτε στο zoom όπου οι διδάσκοντες θα βρίσκονται για ερωτήσεις και όχι για επιτήρηση, ή να στείλετε mail στο vkdstat@math.auth.gr.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΤΙ:

λόγω της κατάστασης δε θα δεχτούμε ρήτρες. Επομένως ο βαθμός που θα πάρετε θα κατατεθεί και επισήμως στη γραμματεία. Βέβαια, η βαθμολογία σας (με ΑΕΜ) θα αναρτηθεί στην σελίδα στο e-learning όπως γινόταν πριν την περίοδο της πανδημίας λίγες μέρες μετά την εξέταση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ: την ημέρα της εξέτασης να μπείτε στο χώρο των κουίζ νωρίτερα, για να διαβάσετε κάποιες τελευταίες οδηγίες είτε από το elearning για τεχνικά θέματα και προβλήματα ή από τους διδάσκοντες αν κριθεί απαραίτητο να δοθούν.

 

Καλή συνέχεια με υγεία

Οι διδάσκοντες