Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου.

Ενημέρωση  1.6. 2017:  

Στο συνημμένο αρχείο θα δείτε τη συμμετοχή έως σήμερα. Η καταληκτική ημερομηνία είναι 3.6.2017. Εάν αντιμετωπίσατε πρόβλημα με την παραλαβή των κωδικών, μπορείτε να τους παραλάβετε από το γραφείο μου, αύριο Παρασκευή 13:00-13:30.

Χ. Χαραλάμπους

 

Αγαπητοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες:

Έως σήμερα 18.5.2017, η συμμετοχή στην αξιολόγηση είναι χαμηλή: λιγότερο από το 1%.  Παρόλο που έχει γίνει προσπάθεια τα pins να μοιραστούν σε όλα τα μαθήματα, υπάρχει ένας μικρός αριθμός

μαθημάτων στα οποία τα pins θα δοθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.  Για τον λόγο αυτό η καταληκτική ημερομηνία για την  υποβολή των ηλεκτρονικών αξιολογήσεων παρατείνεται για λίγες μέρες έως το τέλος του Μαϊου.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην παραλαβή του κωδικού ή αν δεν προλάβατε να πάρετε τον κωδικό τις δύο ημέρες στις οποίες θα μοιραστούν παρακαλώ να επικοινωνήσετε με εμένα (hara@math.auth.gr) ή την γραμματεία του τμήματος (info@math.auth.gr).

Στα μαθήματα για τα οποία υπάρχουν ώρες ασκήσεων από προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές, (Λογισμός ΙΙ, Αλγεβρικές Δομές ΙΙ, Διαφορικές Εξισώσεις, Μιγαδική Ανάλυση) μπορείτε στο εδάφιο των σχολίων να προσθέσετε σχετικά σχόλια.

Χαρά Χαραλάμπους, Καθηγήτρια,
Συντονίστρια,
Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος

 

Συμμετοχή στην ηλεκτρονική αξιολόγηση Ιούνιος 2017