Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου

Αγαπητοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες:
Η περίοδος της  ηλεκτρονικής  αξιολόγησης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου θα ξεκινήσει στις 5.12.16 και θα λήξει στις 23.12.16. Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην αξιολόγηση ενός μαθήματος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών θα πρέπει να παραλάβετε τον ατομικό κωδικό (pin) που έχει εκδοθεί αποκλειστικά για το δικό σας ΑΕΜ και είναι διαφορετικός για κάθε μάθημα στο οποίο είστε εγγεγραμμένος/η, βλ. οδηγίες στο https://qa.auth.gr/pin/student . Ο κωδικός θα μοιραστεί σε κάποιες από τις διαλέξεις του μαθήματος.  Εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την παραλαβή του κωδικού για την αξιολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμένα (hara@math.auth.gr) ή την γραμματεία του τμήματος (info@math.auth.gr)
Για την αξιολόγηση, θα πρέπει  να εισέλθετε στη σελίδα https://qa.auth.gr με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και στη συνέχεια να επιλέξετε το μάθημα. Μετά την επιλογή του μαθήματος για αξιολόγηση   εμφανίζεται και το πεδίο εισαγωγή του κωδικού (pin) χωρίς την συμπλήρωση του οποίου δεν είναι δυνατό να προχωρήσει η διαδικασία.
Η ανωνυμία της συμμετοχής σας είναι απόλυτα διασφαλισμένη. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα γίνουν προσβάσιμα στους διδάσκοντες μετά την παράδοση της βαθμολογίας.

Χαρά Χαραλάμπους, Καθηγήτρια,
Συντονίστρια,
Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος