ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΓΕΒΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ Ι — ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ — ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Αγαπητές Φοιτήτριες και Αγαπητοί Φοιτητές,

Οι επόμενες οδηγίες αφορούν την τελική εξέταση του μαθήματος «Αλγεβρικές Δομές Ι»  που θα λάβει χώρα την Τρίτη 07-09-2021 (09:15 – 11:15). 

1) O τρόπος εξέτασης για τις Αλγεβρικές Δομές Ι (Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, 09:15 – 11:15) είναι ο ακόλουθος:

Εξ΄αποστάσεως εξέταση με ανοικτά βιβλία/σημειώσεις και με δυνητική χρήση προφορικής υποστήριξης του γραπτού σας.

Η εξέταση θα γίνει στο e-learning,  μάθημα «Αλγεβρικές Δομές Ι». Στην αρχική ενότητα του μαθήματος θα βρείτε εργασία με τίτλο «ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΛΓΕΒΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ Ι». Θα έχετε στη διάθεσή σας συνολικό χρόνο 120 λεπτά (09:15 – 11:15) για να γράψετε χειρόγραφα (με ευανάγνωστη γραφή) τις απαντήσεις των ασκήσεων, να τις σκανάρετε και να τις υποβάλετε (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ) στο e-learning. Στο αρχείο που θα αναρτήσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το ΑΕΜ σας. Τονίζουμε ότι στο χρόνο των 120 λεπτών θα πρέπει να έχετε αναρτήσει στο e-learning ένα ΕΝΙΑΙΟ ΑΡΧΕΙΟ σε μορφή pdf.

Τονίζουμε ότι το γραπτό που θα παραδώσετε αποτελεί προϊόν του δικού σας, αποκλειστικά, πνευματικού μόχθου. Να αναφέρετε με σαφήνεια τις πηγές (Σημειώσεις, Βιβλιογραφία) που χρησιμοποιήσατε στις απαντήσεις  που δίνονται στο γραπτό σας. Να διατυπώσετε τυχόν Θεωρήματα, Προτάσεις, Λήμματα — Όχι Ασκήσεις — που χρησιμοποιείται στις Απάντησεις των Θεμάτων.

2) Είναι απαραίτητο, την Τρίτη 07-09-2021, να συνδεθείτε  στο Zoom μεταξύ 09:00 – 09:15 ώστε να γίνει η διαδικασία ταυτοποίησης. 

Αρχικά θα βρεθείτε σε δωμάτιο αναμονής μέχρι να σας καλέσει ο επιτηρητής στην κύρια συνεδρία για να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Πρέπει να έχετε κοντά σας την φοιτητική ή αστυνομική ταυτότητα. Θα έχετε κάμερα και μικρόφωνο ανοιχτά. Εξέταση χωρίς σύνδεση στο zoom θα θεωρηθεί άκυρη. Όσοι δεν προλάβουν την ταυτοποίηση στην αρχή της εξέτασης, θα δείξουν τα απαραίτητα στοιχεία στους επιτηρητές μετά το πέρας της εξέτασης.

Για τη σύνδεση στη συνεδρία πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στον σύνδεσμο https://it.auth.gr/el/zoomparticipant.  Συνοπτικά:

α) επιλέγετε Sign In with SSO 

β) συμπληρώνετε το auth.gr ΠΡΙΝ το σύστημα σας παραπέμψει στη σελίδα που θα σας ζητήσει να βάλετε τα Ιδρυματικά username και password, 

γ) συμπληρώνετε ιδρυματικά username, password  

Τα στοιχεία της συνεδρίας στο zoom θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση πριν τις εξετάσεις.

3) Θα υπάρξει προφορική εξέταση, δειγματοληπτικά και για όσους/-ες κριθεί αναγκαίο. Η προφορική εξέταση θα προγραμματισθεί έγκαιρα, θα βγει σχετική ανακοίνωση μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων.

 

Οι Διδάσκοντες,

Αθανάσιος Πάπιστας, Χρυσόστομος Ψαρουδάκης