Σχετικά με τη διά ζώσης διδασκαλία των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

 

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Σύμφωνα με την ΚΥΑ αριθμ. 119847/ΓΔ6/ΦΕΚ 4406/24-9-2021, η διδασκαλία των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά διά ζώσης.

Προκειμένου να συμμετέχετε στη διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία οφείλετε να φέρετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ακαδημαϊκή ή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) και να πληροίτε μία από τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να έχετε ολοκληρώσει, προ τουλάχιστον 14 ημερών, τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και να επιδεικνύετε πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • Να επιδεικνύετε πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.
  • Να έχετε διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για κορωνοϊό (με δική σας δαπάνη). Ο εργαστηριακός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές εβδομαδιαίως έως 48 ώρες πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα. Ειδικά για τη Δευτέρα 11/10/2021,ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων, απαιτείται να προσέλθετε με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου.

Το απαιτούμενο ανά περίπτωση πιστοποιητικό ή βεβαίωση πρέπει να το έχετε συνεχώς μαζί σας σε έντυπη μορφή.

Η προσέλευση στις αίθουσες διδασκαλίας γίνεται μισή ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος, προκειμένου να διενεργηθεί ο έλεγχος.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία