Διαδικτυακή Συνάντηση: Γνωρίστε τους Αποφοίτους μας

Η ομάδα «Alumni Network» αποφοίτων και τελειοφοίτων του Τμήματος οργανώνει τo Σάββατο 07-11-2020 στις 17:00 την επόμενη τηλε-συνάντηση της σειράς «Γνωρίστε τους Αποφοίτους μας»   με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Τάκερ, απόφοιτο του Τμήματος το 2015.

O κ. Τάκερ ολοκλήρωσε το PGCE του στο University of Portsmouth, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εκπαιδευτική των Μαθηματικών από το UCL Institute of Education και έπειτα από τρία χρόνια διδασκαλίας σε boarding school (σχολείο με οικοτροφείο) στο Ηνωμένο Βασίλειο, εργάζεται σήμερα στο The British School του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Ο κ. Τάκερ θα μιλήσει για τις επαγγελματικές ευκαιρίες, μισθούς και τις προοπτικές εξέλιξης για καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και για διεθνή σχολεία σε άλλες χώρες του κόσμου.  Στο τέλος θα υπάρξει, όπως πάντα, χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.

Η τηλε-συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom στον σύνδεσμο https://authgr.zoom.us/j/95172531314


Σάββατο 7-11-2020, στις 17:00. Ο κ. Κωνσταντίνος Τάκερ, απόφοιτος του Τμήματος το 2015 ολοκλήρωσε το PGCE του στο University of Portsmouth, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εκπαιδευτική των Μαθηματικών από το UCL Institute of Education και έπειτα από τρία χρόνια διδασκαλίας σε boarding school (σχολείο με οικοτροφείο) στο Ηνωμένο Βασίλειο, εργάζεται σήμερα στο The British School του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Ο κ. Τάκερ θα μιλήσει για τις επαγγελματικές ευκαιρίες, μισθούς και τις προοπτικές εξέλιξης για καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και για διεθνή σχολεία σε άλλες χώρες του κόσμου.