Σχετικά με τις εγγραφές και τις δηλώσεις των μαθημάτων του ΠΜΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, όσοι από τους  απόφοιτους επιτυχόντες στο ΠΜΣ στα Μαθηματικά, έχουν στείλει τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν σε προηγούμενη ανακοίνωση, θα εγγραφούν κανονικά, στο σύστημα της Γραμματείας, ως φοιτητές του μεταπτυχιακού μέχρι και αύριο το μεσημέρι, διαφορετικά, εάν δεν έχουν ενδιαφερθεί για την αποστολή των δικαιολογητικών έγκαιρα, η θέση τους στο ΠΜΣ θα θεωρηθεί, ελεύθερη, για τον επόμενο επιλαχόντα.

Όσοι από τους επιτυχόντες, αναμένουν την ορκωμοσία του Νοεμβρίου και έχουν στείλει μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά, πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών, θα εγγραφούν ως προεγγραφή, χωρίς αριθμό μητρώου, μέχρι και την ορκωμοσία τους, ώστε στη συνέχεια να στείλουν ηλεκτρονικά και πτυχίο και αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας πτυχιούχου, και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο ΠΜΣ του Τμήματος.

Οι δηλώσεις μαθημάτων, εκ παραδρομής, θα ανοίξουν από αύριο μέχρι το τέλος της προθεσμίας που έχει οριστεί, για την πρώτη περίπτωση των εγγεγραμμένων ήδη στο ΠΜΣ, αλλά και των νέων εγγραφών.

Η πλατφόρμα δηλώσεων θα ανοίξει ξανά, για την καταχώρηση δηλώσεων, μετά την ορκωμοσία του Τμήματος, με νέα ανακοίνωση και άλλες προθεσμίες για την ολοκλήρωση του συνόλου των εγγραφών.

 

Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ