Ανακοίνωση για την Ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Μαθηματικών, εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021

 

Η Τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των αποφοίτων την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 10:00-11:30 στην Αίθουσα Τελετών του Παλαιού Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής. Η προσέλευση θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο του κτιρίου στην Εθνικής Αμύνης.

Η φυσική παρουσία των αποφοίτων στην τελετή ορκωμοσίας είναι υποχρεωτική για τη χορήγηση του έγγραφου πτυχιακού τίτλου. Στους απόφοιτους που δεν θα παραβρεθούν θα χορηγείται μόνο Πιστοποιητικό Περάτωσης Σπουδών και δεν θα ανακηρυχθούν «πτυχιούχοι».

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που αδυνατούν να παραβρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας να επικοινωνήσουν οπωσδήποτε με τη Γραμματεία μέχρι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

Επιπλέον, οι απόφοιτοι που θα λάβουν μέρος στην τελετή θα πρέπει να επιλέξουν τον τύπο «όρκου» που επιθυμούν να επικαλεστούν, να τον εκτυπώσουν και να τον φέρουν μαζί τους (δείτε τα συνημμένα αρχεία).

ΟΔΗΓΙΕΣ για την προσέλευση των αποφοίτων στην τελετή ορκωμοσίας:

  1. Στην τελετή ορκωμοσίας θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ οι απόφοιτοι που πρόκειται να ορκιστούν, χωρίς την παρουσία συνοδών, καθώς, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής επιτρέπει την παρουσία μέχρι 120 ατόμων στη συγκεκριμένη αίθουσα.
  2. Για τη συμμετοχή τους στην τελετή ορκωμοσίας οφείλουν να φέρουν έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ακαδημαϊκή ή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) και να πληρούν μία από τις εξής προϋποθέσεις:
  • Να έχουν ολοκληρώσει, προ τουλάχιστον 14 ημερών, τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και να φέρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • Να φέρουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.
  • Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για κορωνοϊό (έως 48 ώρες πριν).
  1. Η προσέλευση στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής γίνεται μισή ώρα πριν την έναρξη της τελετής, προκειμένου να διενεργηθούν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.
  2. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
  3. Τήβεννοι δεν θα χρησιμοποιηθούν.

Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω οδηγιών η τελετή ορκωμοσίας θα διακοπεί.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ-1

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών

Επικοινωνία: τηλ. 2310997920, -10, -30, info@math.auth.gr