Ανακοινοποίηση στο Ορθό: Σχετικά με την εξέταση φοιτητών/τριών με 220+ ECTS ή στα 4 πρώτα έτη σπουδών

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Μαθηματικών, καλούνται όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν συμπληρώσει 220 ECTS (τα ΑΕΜ των φοιτητών/τριών βρίσκονται στην επισυνημμένη λίστα) ή τους υπολείπονται το πολύ 4 μαθήματα και επιθυμούν να εξεταστούν, να δηλώσουν εκ νέου μέχρι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στις 13.00, τα μαθήματα που είχαν δηλώσει το χειμερινό εξάμηνο και επιθυμούν να εξεταστούν, των οποίων η εξέταση ήταν προγραμματισμένη στην εξεταστική του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και αναβλήθηκε λόγω κατάληψης. Στη συνέχεια, η εξέταση των μαθημάτων αυτών θα γίνει με προσωπική συνεννόηση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν login με ιδρυματικό λογαριασμό ΑΠΘ στον ιστοχώρο https://clab.math.auth.gr και κατόπιν από το κύριο μενού να επιλέξουν “ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ”, και στη συνέχεια να επιλέξουν “Δήλωση για εξέταση τελειόφοιτων σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2023-24 ” για να οδηγηθούν στον σύνδεσμο https://clab.math.auth.gr/el/feb2024exams και να συμπληρώσουν τα αιτούμενα προς εξέταση μαθήματα.

Για τους/τις φοιτητές/τριες των 4 πρώτων ετών, θα δοθεί η δυνατότητα διά ζώσης εξέτασης στην εξεταστική Ιουνίου, για όσα μαθήματα δήλωσαν και δεν εξετάστηκαν λόγω κατάληψης.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση και για το φοιτητικό δυναμικό που δεν αντιστοιχεί στις παραπάνω περιπτώσεις. Από το Τμήμα Μαθηματικών θα δοθεί μέριμνα να μη χάσει κανείς και καμιά το δικαίωμα εξέτασης σε μαθήματα που έχει δηλώσει.

220+