Διαγραφή χειμερινών μαθημάτων από την εαρινή δήλωση των ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ φοιτητών, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα να τα δηλώσουν

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Τμήματος Μαθηματικών, Άρθρο 3, παρ. 5ε,  καθώς και με την Ανακοίνωση για τις Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου, οι επί πτυχίω φοιτητές  έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν  στο χειμερινό εξάμηνο Υποχρεωτικά Μαθήματα που προσφέρονται στο εαρινό εξάμηνο και το αντίστροφο, μόνο εάν έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον εκατόν ογδόντα (180) ECTS.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από έλεγχο στις δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρήθηκε η παραπάνω βασική προϋπόθεση και η Γραμματεία προχώρησε στη ΔΙΑΓΡΑΦΗ των χειμερινών υποχρεωτικών μαθημάτων (όχι των επαναληπτικών) από τις δηλώσεις όσων ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ φοιτητών δεν είχαν δικαίωμα να τα δηλώσουν. Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω φοιτητές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν σε αυτά τα μαθήματα κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2021.

Επισημαίνεται ότι δεν έχει γίνει ακόμη ο έλεγχος για το μάθημα “Στατιστική”. Την αλλαγή στις δηλώσεις μαθημάτων σας θα την δείτε από αύριο.

Από τη Γραμματεία