Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

Ενημέρωση 18.5.2017: 

 

Αγαπητοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες:

Έως σήμερα 18.5.2017, η συμμετοχή στην αξιολόγηση είναι χαμηλή: λιγότερο από το 1%.  Παρόλο που έχει γίνει προσπάθεια τα pins να μοιραστούν σε όλα τα μαθήματα, υπάρχει ένας μικρός αριθμός

μαθημάτων στα οποία τα pins θα δοθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.  Για τον λόγο αυτό η καταληκτική ημερομηνία για την  υποβολή των ηλεκτρονικών αξιολογήσεων παρατείνεται για λίγες μέρες έως το τέλος του Μαϊου.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην παραλαβή του κωδικού ή αν δεν προλάβατε να πάρετε τον κωδικό τις δύο ημέρες στις οποίες θα μοιραστούν παρακαλώ να επικοινωνήσετε με εμένα (hara@math.auth.gr) ή την γραμματεία του τμήματος (info@math.auth.gr).

 

 

Στα μαθήματα για τα οποία υπάρχουν ώρες ασκήσεων από προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές, (Λογισμός ΙΙ, Αλγεβρικές Δομές ΙΙ, Διαφορικές Εξισώσεις, Μιγαδική Ανάλυση) μπορείτε στο εδάφιο των σχολίων να προσθέσετε σχετικά σχόλια.

 

 

Χαρά Χαραλάμπους, Καθηγήτρια,
Συντονίστρια,
Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος

 

ΜΕΧΡΙ 25 Μαϊου2017

Αγαπητοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες:
Η περίοδος της  ηλεκτρονικής  αξιολόγησης των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου θα ξεκινήσει στις 10.05.17 και θα λήξει στις 25.12.17. Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου στη σελίδα του τμήματος (πληροφορίες—> εσωτερική αξιολόγηση), όπως και τα αποτελέσματα περασμένων αξιολογήσεων, για τους δείκτες των μαθημάτων και για τις εκθέσεις εσωτερικής αξιολόγησης του τμήματος. Σημειώστε ότι η ανταπόκριση για κάποια από τα μαθήματα ήταν ιδιαίτερα μικρή και τα αποτελέσματα αναξιόπιστα. Το χειμερινό εξάμηνο του 2016-2017,  συμπληρώθηκαν 581 ερωτηματολόγια και ο μέσος όρος “ποιότητας” των μαθημάτων του τμήματος είναι 72.7%.

Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην αξιολόγηση ενός μαθήματος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πρέπει να παραλάβετε τον ατομικό κωδικό (pin) που έχει εκδοθεί αποκλειστικά για το δικό σας ΑΕΜ και είναι διαφορετικός για κάθε μάθημα στο οποίο είστε εγγεγραμμένος/η, βλ. οδηγίες στο https://qa.auth.gr/pin/student . Ο κωδικός θα μοιραστεί σε κάποιες από τις διαλέξεις του μαθήματος από τους διδάσκοντες ή μεταπτυχιακούς φοιτητές.  Εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την παραλαβή του κωδικού για την αξιολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμένα (hara@math.auth.gr) ή την γραμματεία του τμήματος (info@math.auth.gr)
Για την αξιολόγηση, θα πρέπει  να εισέλθετε στη σελίδα https://qa.auth.gr με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και στη συνέχεια να επιλέξετε το μάθημα. Μετά την επιλογή του μαθήματος για αξιολόγηση   εμφανίζεται και το πεδίο εισαγωγή του κωδικού (pin) χωρίς την συμπλήρωση του οποίου δεν είναι δυνατό να προχωρήσει η διαδικασία.
Η ανωνυμία της συμμετοχής σας είναι απόλυτα διασφαλισμένη. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα γίνουν προσβάσιμα στους διδάσκοντες μετά την παράδοση της βαθμολογίας.

Για τη αξιολόγηση των μαθημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών δεν απαιτούνται κωδικοί.

Χαρά Χαραλάμπους, Καθηγήτρια,
Συντονίστρια,
Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος