Ομάδα BEST: Διημερίδες ΤΙΤΑΝ με θέμα την υγεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BEST
Στις 20-21/2, 15-16/4 και 15-16/5  διοργανώνουμε μαζί με την ΤΙΤΑΝ διημερίδες με θέμα την υγεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας.
Το βρίσκουμε μια πολυ καλη ευκαιρια για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για το επαγγελματικό τους μέλλον, να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμηνάρια.
Ειδικότερα επιθυμούμε την προώθηση του παρακάτω μηνύματος (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG49AtsGxidefgCZ6MFvFoJts1vwsJ7zduICpgDNB9R3c99A/viewform) της φόρμας ξεχωριστά όπως και το Δελτίο Τύπου επίσης:

Κι όμως είναι γεγονός!! Οι διημερίδες του ΤΙΤΑΝ επιστρέφουν!

Σπουδάζεις στο Πολυτεχνείο ή στη ΣΘΕ του ΑΠΘ και ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για την υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας; Θέλεις μήπως να μάθεις για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν σε μια μεγάλη βιομηχανία;

Τότε μην το πολυσκέφτεσαι και δήλωσε τώρα συμμετοχή στις διημερίδες ΤΙΤΑΝ!

Οι διημερίδες ΤΙΤΑΝ  με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στο Χώρο Εργασίας» σε περιμένουν και  θα πραγματοποιηθούν  στις 20-21 Φεβρουαρίου, 15-16 Απριλίου και 15-16 Μαΐου!

Στο συγκεκριμένο event οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, να παρακολουθήσουν ομιλίες ειδικών καθώς και να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η συμμετοχή σε όλες τις διημερίδες είναι υποχρεωτική καθώς και οι 3 διημεριδες συνδέονται μεταξύ τους.

Αν θες και εσύ να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπες στο σύνδεσμο που θα βρείς στο bio μας και δήλωσε συμμετοχή!

Για περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Site: http://best.web.auth.gr/en/

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Με εκτίμηση,
Ελένη Τζερέλλη