“Συνδυαστική και Θεωρία Γραφημάτων” του Η’ εξαμήνου, εξ αποστάσεως εξέταση Δευτέρα 28/6/2021

 

Αγαπητοί φοιτητές,

Η εξέταση του μαθήματος τη Δευτέρα 28/6/2021 09:15-11:15, θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις στη διεύθυνση του μαθήματος στο elearning. Για πιθανές απορίες σχετικά με τα θέματα προτείνω να συνδεθείτε την ίδια μέρα και ώρα στο σύνδεσμο zoom των εξ αποστάσεως μαθημάτων (η σύνδεση στο zoom δεν είναι υποχρεωτική).

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι η εξής:

  1. Στις 09:15 θα ξεκινήσει κουίζ με τίτλο «Κουίζ Εξετάσεων ΙΟΥΝΙΟΣ 2021», διάρκειας 60 λεπτών (βαθμολογία 6/10). Το κουίζ θα είναι ανοιχτό από τις 09:15 ως 10:25, για όσους συναντήσουν κάποιο πρόβλημα ή καθυστερήσουν (χωρίς αυτό να αλλάζει τη διάρκειά των 60 λεπτών). Το πλήθος των ερωτήσεων και ό,τι άλλο χρειαστείτε θα το δείτε πριν την εξέταση στην περιγραφή του κουίζ στη σελίδα του μαθήματος στο elearning
  2. Στις 10:30 θα ξεκινήσει θέμα ανάπτυξης το οποίο θα σας δοθεί από τράπεζα θεμάτων με τίτλο «Θέμα Ανάπτυξης ΙΟΥΝΙΟΣ 2021», διάρκειας 35 λεπτών (βαθμολογία 4/10), ενώ θα έχετε 10 λεπτά επιπλέον για να ανεβάσετε την απάντησή σας σε μορφή pdf στο φάκελο που θα βρείτε στο ίδιο πεδίο που θα ανοίξετε το θέμα σας (άρα συνολικός χρόνος 45 λεπτά). ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ότι αν ξεπεράσετε τα 45 λεπτά (δηλαδή μετά τις 11:15) δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε το θέμα σας ΟΥΤΕ να στείλετε e-mail διότι ο λογαριασμός μου είναι γεμάτος και αν χαθεί δε θα δεχθώ καμία ευθύνη. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο αντίστοιχο πεδίο την ημέρα της εξέτασης.

Εξεταστέα ύλη αποτελεί το σύνολο της διδακτέας ύλης (περιγραφή στη σελίδα του μαθήματος στο elearning), όπως περιορίστηκε στις παραδόσεις του εαρινού εξαμήνου 2021 (δηλαδή το σύνολο διαφανειών στο elearning, εκτός του τελευταίου θεωρητικού μαθήματος – αναγράφεται στον τίτλο του)

Καλή συνέχεια με υγεία

Βασίλης Καραγιάννης